Velfærdsteknologi anno 2020
8. oktober, 2020

Kom med til årets store velfærdsteknologiske konference den 8. oktober 2020 i Odense, hvor du kan tanke inspiration og ny viden til dit arbejde med velfærdsteknologi.

CareNet sætter for fjerde år i træk velfærdsteknologi og hjælpemidler på dagsordenen med den nationale konference “Velfærdsteknologi anno 2020”, som vi afholder den 8. oktober 2020 i Odense Congress Center (OCC). Det sker i samarbejde med brancheforeningen Danish.Care og Teknologisk Institut.

Vi inviterer til inspirerende oplæg om ‘best practice’, nye tendenser og redskaber til at overvinde implementeringens udfordringer.

I år kan du igen også opleve state-of-the-art inden for velfærdsteknologi og hjælpemidler, når branchen udstiller deres mest innovative løsninger.

Læs mere

Program og informationer

Det fulde program for konferencen vil blive annonceret i løbet af foråret.

Hotelles Covid 19 retningslinjer

https://occ.dk/book-dit-moede-helt-sikkert/

DELTAGERPROFIL
Konferencen er for alle – både fra kommuner, regioner og private virksomheder, der arbejder med eller har interesse for det velfærdsteknologiske felt og hjælpemidler.

Find vej

Odense Congress Center

Ørbækvej 350, 5220 Odense

Kontakt

Anders Lyck Fogh-Schultz via alfs@danish.care.

Udstillingspris og bestilling

UDSTILLING AF STATE-OF-THE-ART VELFÆRDSTEKNOLOGI
Vi byder i forbindelse med konferencen på håndgribelig inspiration i et udstillingsområde, hvor du kan opleve virksomheder med state-of-the-art inden for både dansk og udenlandsk velfærdsteknologi og hjælpemidler. Ønsker du som virksomhed at udstille, kan du kontakte seniorkonsulent Anders Lyck Fogh-Schultz via alfs@danish.care.

78013w1460h808rcover filename78013 VT20 grafik 2.0
udstilling 4 scaled
sundhedsektor samarbejde