Swedish LabDays 2017 – Stockholm 18. – 19. Oktober 2017

Arrangementets hjemmeside: http://www.labdays.se/

Velkommen til svenske LabDays 2017

Sveriges nye messe for laboratorie-teknologi 

Vi præsenterer hermed den nye messe svenske LabDays 2017.

Arrangementet vil finde sted onsdag den 18. til torsdag den 19. oktober i Victoriahallen i Stockholmsmässan, og målet er at gøre messen til en årlig begivenhed.

Ambitionen er at samle de førende laboratorie virksomheder som udstillere og og ellers lade brancheforeningerne holde deres årlige møder sideløbende med messen, således at det samlet skaber et dynamisk centrum til gavn for alle brancheaktører.

Der har været stor succes med LabDays i Danmark, og det er et gennemprøvet udstillingskoncept som nu lanceres for den svenske laboratorium industri. En vigtig del af konceptet er, at alle udstillere har den samme nøglefærdige stand, hvor kabine vægge, elektriske stik, lamper, stole, borde mv. er inkluderet. Med andre ord, alle stande er ens, og de er to meter dybe. Den mindste stand er kun 4 m², mens de største stande er 50 m².

På sidste års LabDays udstilling i Danmark deltog 79 udstillere. Og både udstillere og besøgende var meget tilfredse med resultaterne af det nye messe koncept.

Vores mål er også at tiltrække en række brancheorganisationer til at holde deres årsmøder eller temamøder sideløbende med messen. Brancheorganisationerne tilbydes AV-udstyr og mødefaciliteter gratis – og i nogle tilfælde er vi klar til at give brancheforeninger økonomisk støtte, så de kan gennemføre deres møder sideløbende med de svenske LabDays.

Vi ser frem til at komme i gang, og vi håber selvfølgelig, at de svenske LabDays vil have den samme succes, som udstillingen har modtaget i Danmark.

Find vej
Stockholmsmässan

Mässvägen 1,

125 30 Älvsjö, Sverige

Kontakt
Erfarende messefolk bag Swedish LabMed
Bo Rasmussen

M: +45 2033 3316

E: bo@copenhagen-exhibition.dk

Jesper Åndahl

M: +45 2127 0814

E: jesper@copenhagen-exhibition.dk

Kontakt Jan Nordkvist på jnt@conex.dk, hvis I ønsker at deltage som udstillere.

Swedish LabDays 2017